inTurda.ro

Alerta de ger naprasnic incepand de azi!

Alerta de ger naprasnic incepand de azi!

Alerta de ger naprasnic incepand de azi!
noiembrie 29
10:14 2018

Iarna se instaleaza brusc si necrutator in perioada imediat urmatoare. Specialistii  Severe Weather Europe au emis o alerta de ger puternic in aceasta perioada, in Romania urmand a se inregistra -12, chiar si -16 grade celsius, informeaza Observator Tv.

In Romania se vor inregistra temperaturi mai scazute cu 12 grade celsius, fata de cifrele normale pentru aceasta perioada.

Vremea va fi geroasa pe 29 si 30 noiembrie

Un val de ger vine de pe teritoriul rusesc, se îndreaptă spre Europa şi va ajunge deasupra României în cursul acestei nopţi, urmând a fi prezent şi pe parcusul zilelor următoare.

Valul de aer siberian îşi va face simţită prezenţa şi în celelalte ţări europene, însă în România se vor înregistra printre cele mai scăzute temperaturi.

Specialiştii anunţă nopţi şi dimineţi deosebit de reci, cu ameliorări uşoare spre mijlocul zilei.

Şi Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben de ninsori, urmând a se înregistra în toată ţara intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă şi depuneri de gheață.

Vreme rece si la Turda

Astazi, la Turda se anunta temperaturi cuprinse intre -4 si -2 grade celsius, iar in weekend acestea vor scadea si mai mult, atingand temperatura minima de -8 grade celsius sambata, 1 decembrie.

Vremea va deveni deosebit de rece in toata tara, astfel ca temperaturile vor fi negative in majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) in special in nordul, nord-estul si centrul tarii. Vremea se va mentine deosebit de rece pana la sfarsitul saptamanii.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
​Municipiul Câmpia Turzii pune la dispozitia comerciantilor interesati 3 căsute din lemn amplasate lângă Arena de tenis “Gavrilă Vaida”

ANUNT ​Municipiul Câmpia Turzii pune la dispoziţia comercianţilor interesaţi 3 (trei) căsuţe din lemn amplasate  lângă Arena  de tenis “Gavrilă...

Închide