inTurda.ro

Cupa Potaissa la dans sportiv, ediția XXIII, are loc în acest weekend la Turda

Cupa Potaissa la dans sportiv, ediția XXIII, are loc în acest weekend la Turda

Cupa Potaissa la dans sportiv, ediția XXIII, are loc în acest weekend la Turda
noiembrie 30
15:26 2018

Asociația DANS SPORTIV POTAISSA TURDA va invita sa participati sambata, 1 decembrie 2018, la Cupa Potaissa – Ed. a XXIII-a, la dans sportiv.

Evenimentul se va desfasura la sala de sport a Sc. Avram Iancu incepand cu orele 8:30 – concurs propriu, iar la ora 18 va avea loc deschiderea oficiala.

In deschiderea oficiala veti urmari un program sustinut de sportivii clubului de dans , alaturi de Corul Sc. I. Opris – pregatiti de d-na Prof. Ana Geamana, demonstrativ cu Campionii Europeni si Mondiali – SEBSTIAN ZICOANE – ANCA COPOS – Romania, parada oficiala, prezentarea staff -ului competitiei, cuvantul de deschidere al d-lui Primar Cristian Matei si, speram si din partea FRDS .

Competitia este tip ranking, cotata mai bine decat o competitie nationala, are inscrisi in concursul oficial aproximativ 300 de sportivi, iar in cel neoficial 84 de sportivi, cu un staff de peste 35 de oficiali FRDS.

Vineri, 30 noiembrie la sala de dans a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfasura incepand cu orele 16:30 un curs de metodica pentru antrenori si arbitri FRDS, curs prezentat de d-l Dmytro Strelnyk.

Va asteptam !

Related Articles

Citește articolul precedent:
PNL Turda: 1 decembrie reprezintă istorie, rădăcini și iubire de țară

Suntem români și acest lucru ne obligă să vedem și să simțim data de 1 decembrie 1918 evenimentul cel mai...

Închide