inTurda.ro

Istoria locală, între trecut, prezent și viitor

Istoria locală, între trecut, prezent și viitor

Istoria locală, între trecut, prezent și viitor
decembrie 04
13:51 2018

„Istoria locală, între trecut, prezent și viitor”

În anul Centenarului Marii Uniri, Societatea Culturală „Câmpia Turzii 775”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, își propune să elogieze memoria și istoria locală a Municipiului nostru prin intermediul unei conferințe, care va avea loc joi, 6 decembrie 2018, de la ora 18:00, în Sala de Ședințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Sub egida „Istoria Locală, între trecut, prezent și viitor”, evenimentul îl va avea ca protagonist pe istoricul dr. Vasile Lechințan, care va susține o conferință publică, denumită: „Câmpia Turzii și Marea Unire”.

Tot cu acest prilej, va avea loc și un concurs de istorie locală, între elevii Liceului Teoretic „Pavel Dan”, coordonați de profesoara Valeria Mureșan și elevii Colegiului Tehnic „Victor Ungurean”, pregătiți de profesoarele, Denisa Legenda și Cristina Șopterean.

Încheierea evenimentului va fi marcată de un micro-recital al grupului vocal „Melody”, coordonat de profesorul Nicușor Lăcătuș.

 

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Regal Vienez de Crăciun, pe scena Operei Naţionale din Cluj Napoca

  Ukranian Radio Symphony Orchestra este recunoscută pentru arta sa pe plan naţional şi internaţional. Timp de mai multe decenii,...

Închide