inTurda.ro

Târgul de Crăciun Turda și-a deschis portile

Târgul de Crăciun Turda și-a deschis portile

Târgul de Crăciun Turda și-a deschis portile
decembrie 06
11:37 2018

Târgul de Crăciun și-a deschis larg porțile pentru toți turdenii care vor să petreacă momente pline de magie și bucurie. Moș Nicolae a sosit plin de cadouri pentru cei mici, dar zâmbetele copiilor, mulțumirea părinților și a bunicilor reprezintă cel mai prețios dar. Peste 1000 de pachete cu bunătăți au fost împărțite celor mici iar accesul pe patinoar a fost gratuit, acesta fiind încă un cadou din partea Moșului.
Astăzi a fost prima din cele 18 zile de distracție, haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă!       

“Am dat startul Sărbătorilor de Iarnă! Târgul de Crăciun și-a deschis larg porțile pentru toți turdenii care vor să petreacă momente pline de magie și bucurie. Căsuța lui Moș Crăciun, cadourile pentru copiii cuminți, patinoarul, concertul de colinde, toate desfășurate într-un cadru învăluit de lumina caldă a decorațiunilor festive, au transformat Parcul Central într-un tărâm de poveste.

       Toată strălucirea care ne înconjoară se datorează echipei minunate care a lucrat cu sufletul pentru ca acest loc să ne facă zilele de sărbătoare mai frumoase.
Să ne bucurăm împreună de această perioadă minunată, să fim mai buni și mai aproape unii de ceilalți. Sărbători fericite turdeni!“, a transmis Primarul Matei Cristian.

#TârguldeCrăciunTurda2018 #Magie #SărbătorileIernii #MoșNicolae

Sursa foto: Primăria Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noua lege a pensiilor, o reparatie morală şi financiară necesară pentru vârstnicii noştri!

DECLARAŢIE POLITICĂ Noua lege a pensiilor, o reparaţie morală şi financiară necesară pentru vârstnicii noştri! Proiectul de lege elaborat de...

Închide