inTurda.ro

VIDEO: Poluare cu borhot pe Valea Racilor din Cheile Turenilor

VIDEO: Poluare cu borhot pe Valea Racilor din Cheile Turenilor

VIDEO: Poluare cu borhot pe Valea Racilor din Cheile Turenilor
decembrie 06
21:39 2018

Deși Cheile Turenilor reprezintă o arie protejată, obiectiv turistic, declarat rezervație naturală de tip mixt, pârâul Valea Racilor este poluat cu borhot, informează ziardecluj. Acest aspect a fost semnalat de către Vasile S., care a constatat recent faptul că apa pârâului căpătase o culoare închisă din cauza deversărilor de borhot. Iată ce notează acesta:

”Poluare cu borhot pe Valea Racilor din Cheile Turenilor. În data de 30.11.2018 am observat o poluare cu borhot pe Valea Racilor din Cheile Turenilor, Judetul Cluj. 

Apa din Valea Racilor era de culuare inchisa si cu un miros specific, din cauza deversarilor de borhot de la o distilerie artizanala din comuna Tureni, judetul Cluj, chiar la intrarea in Cheile Turenilor, dinspre partea comunei Tureni. 

Am trimis email si la Garda Nationala de Mediu si sper sa se verifice si sa nu se mai intample pe viitor”, menționează cititorul Ziar de Cluj

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Companie din Turda angajează: RESPONSABIL MENTENANTĂ / INSTALATOR

Companie din Turda angajează: RESPONSABIL MENTENANŢĂ / INSTALATOR Compania din Turda este specializată în acoperiri electrolitice pentru piese metalice –...

Închide