inTurda.ro

Noul operator al rutei Turda-Cluj, ALIS, angajează șoferi pe salarii de 1.000 de euro

Noul operator al rutei Turda-Cluj, ALIS, angajează șoferi pe salarii de 1.000 de euro

Noul operator al rutei Turda-Cluj, ALIS, angajează șoferi pe salarii de 1.000 de euro
decembrie 07
14:19 2018

Auto Trust Corporation (ATC) Turda, societatea din grupul Alis care a câștigat traseul Cluj-Napoca – Turda, atribuit de Consiliul Județean (CJ), atrage șoferii cu salarii de 1.000 de euro pe lună!

“Angajăm șoferi transport persoane pe ruta Turda-Cluj! Salariu: 1.000 de euro! SC Autotrust Corporation SRL angajează șoferi pe microbuze și autocare noi, pentru transport persoane pe ruta Turda – Cluj și retur. Salariu: 1.000 de euro pe lună, cu carte de muncă. Se efectuează 3-4 curse pe zi, pe ruta Turda – Cluj și retur. Informații la telefon: 0746.021.023.” este anunțul publicat de ATC.

În urma atribuirii de trasee care a avut loc în 19 noiembrie, ATC a câștigat traseul Turda – Cluj cu 55 puncte, beneficiind de 12 puncte pentru vechimea avută din 2013. Pe locul doi se află societatea Fany, cu 49 de puncte, maximum ce se putea obține fără criteriul de vechime.

ATC a intrat pe traseul Turda-Cluj începând cu data de 1 decembrie 2018. 

Societatea turdeană Auto Trust Corporation SRL, parte a Alis Grup, deținută de omul de afaceri Alin Popoviciu, a câștigat procesul cu Consiliul Județean Cluj, într-un litigiu care viza acordarea licențelor de transport intrajudețene pe mai multe trasee din zona Turzii, inclusiv pe ruta Turda – Cluj-Napoca!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Tradiţii Culinare” la Colegiul Emil Negrutiu din Turda

Astăzi, 07.12.2018, la Colegiul "Emil Negruţiu", s-a desfaşurat activitatea "Tradiţii Culinare" coordonată de profesorii de specialitate si realizată de catre...

Închide