inTurda.ro

API Turda: Prelungirea abonamentelor de parcare se face până la data de 31 ianuarie

API Turda: Prelungirea abonamentelor de parcare se face până la data de 31 ianuarie

API Turda: Prelungirea abonamentelor de parcare se face până la data de 31 ianuarie
ianuarie 02
12:59 2019

Locurile de parcare de resedința/ domiciliu  vacante din parcările publice, vor fi atribuite pe bază de contract, întâietate având persoanele cu handicap, iar cu prioritate persoanelor fizice care au domiciliul stabil în apropiere (imobilele adiacente parcării) şi care au în proprietate un autoturism şi nu mai deţin alt loc de parcare sau garaj.  În lista persoanelor cu prioritate în acordarea unui loc de parcare urmează persoanele fizice cu reşedinţa în apropiere şi care au în proprietate un autoturism dar deţin alt loc de parcare sau garaj. După ce s-a completat și această listă, urmează persoanele fizice cu domiciliul stabil sau reşedinţa în apropierea parcării care au în folosinţă un autoturism aflat în proprietatea unei persoane juridice.

În parcările de reşedinţă, care sunt situate la mai puţin de 30 m de frontul imobilelor utilizate de locatari, se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament. Dacă numărul cererilor depăşeşte suprafaţa disponibilă, se vor organiza licitaţii la care tariful de bază este reprezentat de preţul de pornire.

În situatia in care exista locuri de parcare excedentare după alocarea unui loc de parcare fiecarei unități locative, acestea vor fi distribuite și persoanelor care dețin loc de parcare sau garaj, cât și persoanelor care au domiciliul în apropriere.

Autorităţile administraţiei publice vor identifica împreună cu asociaţiile de proprietari spaţiile aflate la mai puţin de 30 m de frontul imobilelor, care pot fi amenajate ca parcări de reşedinţă. Folosința unui loc de parcare de reședință este condiționată și de completarea de către chiriaș a declarației de impunere pentru impozit pe teren la sediul Direcției Impozite și Taxe Locale din Primaria Turda.

Prelungirea abonamentelor se face anual până la data de 31 IANUARIE a anului in curs, la sediul API Turda – Serviciul Parcări, de pe str. Axente Sever nr.27, cu următoarele documente, în original:

Persoane fizice

  • carte de identitate/buletinul abonatului cu domiciliul stabil sau reşedinţa în apropierea parcării
  • certificat înmatriculare autoturism proprietate, cu inspecţia tehnică perioadică în valabilitate
  • dacă este cazul, adeverinţă din partea persoanei juridice că utilizează autoturismul şi poate fi parcat la domiciliu

CLICK AICI pentru mai multe informații.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO OFICIAL – Turda, poarta spre inima Transilvaniei

Turda, poarta spre inima Transilvaniei! Punctul de întâlnire a unei istorii milenare, a peisajelor naturale unice în lume, a minunii...

Închide