inTurda.ro

Spectrum Center a deshis un depozit la Turda. Vezi ce produse comercializează compania

Spectrum Center a deshis un depozit la Turda. Vezi ce produse comercializează compania

Spectrum Center a deshis un depozit la Turda. Vezi ce produse comercializează compania
ianuarie 08
10:08 2019

Fondata in 2004, S.C. SPECTRUM CENTER S.R.L. este o societate dinamică, infiinţată în scopul satisfacerii nevoilor Dumneavoastră.

Anul 2005 si 2006 au fost anii tatonarii pietei si a acomodarii clientilor cu firma si a produselor noastre , Scopul nostru principal, împreună cu clientii nostri actuali si viitori este acela de a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor lor cu cele mai optime solutii, servicii si mai ales produse de o calitate cat mai buna.
Suntem o companie în continuă dezvoltare si expansiune, avand o crestere spectaculoasa din toate punctele de vedere in ultima perioada.

Echipa noastra tanara si dinamica este specializata in a va consilia si sfatui in alegerea produselor cele mai potrivite nevoilor dumneavoastra din vasta gama de produse comercializate de catre noi: MDF-uri si PAL-uri furniruite cu furnir natural; Placaje multistrat de diveres formate, grosimi si esente; Panouri si Frize din rasinoase; Parchet stratificat si acoperit cu furnir natural, pentru cele mai rafinate gusturi; pentru toate aceste produse oferim si lacuri, baituri, ceara, vopsele, atat de necesare pentru dumneavoastra.

Parchetul importat de noi din Europa de vest unde este produs în una din cele mai moderne fabrici cu o tehnologie de ultima generatie si niste standarde de calitate exceptionale. El este fabricat din diferite sortimente de lemn, special selectionate, are o textură si un finisaj impecabile, fiind deosebit de rezistent si de fiabil, se preteaza chiar si la incalzirea in pardoseala el putand fi si raschetat, durata lui de viata este foarte mare, avand o garantie data de producator de 10 ani in cazul montarii conform instructiunilor. 
Pentru a putea vedea intreaga gama de produse comercializate de firma noastră, vizitaţi cu incredere www.spcgroup.ro.

Dacă doriţi ca furnizorul dumneavoastra sa aibă: stocuri mari de marfa diversă, rapiditate si promptitudine in livrarea produselor, fiabilitate şi elasticitate in negocierile directe, atunci alegeti un partener serios si operativ, alegeţi SPC Group!

Depozitul de la Turda este situat pe drumul principal care merge spre localitatea Bogata, 161B. Află mai multe detalii despre companie accesând site-ul www.spectrumcenter.ro.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Companie din Turda angajează 13 persoane – personal calificat şi necalificat – pentru mai multe posturi

Companie din Turda angajează 13 persoane – personal calificat şi necalificat – pentru mai multe posturi Posturi vacante: 1. Glazurator...

Închide