inTurda.ro

Câmpia Turzii este reprezentată de Mihai Berar la noua editie EXATLON

Câmpia Turzii este reprezentată de Mihai Berar la noua editie EXATLON

Câmpia Turzii este reprezentată de Mihai Berar la noua editie EXATLON
ianuarie 10
10:04 2019

Mihai Berar este absolvent al Facultății de Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca și este cadru M.A.I.

El va face parte din echipa ”războinicilor”, care se va confrunta cu echipa ”faimoșilor”, în a treia ediția a Exatlonului difuzată în România.

Războinicul nostru, Mihai Berar, se află deja în Republica Dominicană. Fără teamă, înaintează încet, dar sigur pe drumul ales. Plin de entuziasm rămâne deschis în fața provocărilor. 

Începe „lupta” în cadrul show-ului TV, Exatlon – sezonul 3, care va debuta pe 12 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D. Chiar dacă nu are acces la telefon, simte și cu siguranță va aprecia susținerea tuturor.

Mihai Berar provine din Câmpia Turzii, iar in prezent lucreaza in cadrul MAI la București, lucru pe care si l-a dorit inca de mic copil.

In ceea ce priveste trecutul sportiv, inca din tinerete a inceput sa practice karate si kempo, iar in liceu a continuat cu volei, kick box, box si judo.

Se descrie ca fiind o fire perseverenta si incapatanata, dar nu este impulsiv, prefera sa analizeze situatia inainte de a reactiona si sa aplaneze conflictele in mod pasnic.

Carte de vizita:

Varsta: 29 ani

Inaltime: 192 centimetri

Greutate: 102 kilograme

Ocupatie: cadru MAI

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Teatrul Aureliu Manea își redeschide porțile în noul an cu multă voie bună și spectacole inedite

Bun venit în Noul An !             TAMT își redeschide porțile în noul an cu multă voie bună și spectacole...

Închide