inTurda.ro

Contracte importante semnate astăzi de către Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian

Contracte importante semnate astăzi de către Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian

Contracte importante semnate astăzi de către Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian
ianuarie 30
19:14 2019

Am semnat astăzi contractele de servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect inclusiv asistență în derularea procedurilor de achiziție publică în cadrul proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Turda” și „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de Vest a Municipiului Turda”. Ofertantul câștigător pentru ambele contracte: Asocierea Romactiv Business Consulting S.R.L.- Ventrust Consulting S.R.L. cu o oferta financiară pentru fiecare contract de 167.980 lei fără TVA.

Aceste contracte au scopul de a oferi sprijinul necesar în vederea implementării cu succes a PMUD Turda ( Planul de Dezvoltare Urbană Durabilă), cel mai relevant proiect al municipiului Turda, ce cuprinde modernizarea 4 coridoare de Mobilitate Urbană, finanțate integral cu bani europeni. Prin aceste proiecte vor fi asfaltate și modernizate străzile (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), se vor achiziționa 20 de autobuze electrice și se va implementa sistemul de Bike Sharing. Spațiul urban devine astfel un coridor de mobilitate al oamenilor și mărfurilor, dar în același timp devine un spatiu atractiv, locuibil. Prin implementarea acestor proiecte Turda va deveni un oraș prietenos cu mediul, cu locuitorii săi și cu turiștii, având o rețea modernă de infrastructură susținută de zone urbane curate și verzi.

Primarul Municipiului Turda,

Matei Cristian.

#soluții #proiecte #infrastructură #mobilitateurbană #finanțărieuropene#dezvoltaredurabilă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Apel pentru VOLUNTARI – Festivalul International de Teatru Turda

Teatrul Aureliu Manea Turda, organizează, în perioada 28 iunie – 07 iulie 2019, cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional...

Închide