inTurda.ro

ATENTIE! Miercuri se ia apa în cartierele Micro 2, Micro 3 și Poiana

ATENTIE! Miercuri se ia apa în cartierele Micro 2, Micro 3 și Poiana

ATENTIE! Miercuri se ia apa în cartierele Micro 2, Micro 3 și Poiana
februarie 04
16:28 2019

Anunț  

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 06.02.2019, între orele 08.00 – 16.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierul Micro 2, cartierul Micro 3 și cartierul Poiana.   

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă către imobilele situate pe partea dreaptă a străzii Calea Victoriei (sens de mers către Câmpia Turzii) de la intersecția cu str. Fabricii până la intersecția cu str. Mihai Viteazu. 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire hidrant situat la intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Aviatorilor și efectuare lucrări de remediere defect rețea distribuție apă potabilă intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Amurgului.

Vă rugăm să vă faceti rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA

Sediul social TURDA: str. Axente Sever nr. 2

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Mesajul domnului Primar Emil Boc către locuitorii din Câmpia Turzii

Mesajul domnului Primar Emil Boc către locuitorii din Câmpia Turzii: De asta a reușit Dorin Lojigan, pentru că face politica...

Închide