inTurda.ro

Politia Locala Turda actioneaza zilnic in toate domeniile de competenta

Politia Locala Turda actioneaza zilnic in toate domeniile de competenta

Politia Locala Turda actioneaza zilnic in toate domeniile de competenta
februarie 05
16:55 2019

Poliția Locală Turda acționează zilnic în toate domeniile de competență:

– Cu ajutorul camerelor de supraveghere video montate în zonă a fost identificat un grup de tineri care au distrus un coș de gunoi și l-au aruncat în curtea unei locuințe. Cei responsabili au fost sancționați, iar coșul de gunoi a fost înlocuit.

– În urma acțiunii desfășurate în Piața Centrală a fost prinsă în flagrant o persoană care comercializa ilegal țigarete. Fapta constituie infracțiune de contrabanda motiv pentru care s-au întocmit documente de constatare și vor fi înaintate Poliției Municipiului Turda pentru continuarea cercetărilor.

– Au fost controlate activitățile de comerț desfășurate în magazinele alimentare. Cu această ocazie au fost descoperite produse alimentare expirate, acestea au fost confiscate și s-au aplicat sancțiuni.

– S-au desfăşurat acțiuni de menținere a ordinii publice în zonele adiacente unităților de învățământ, biserici și piețe.

– S-au aplicat mai multe sancțiuni pentru ocupare locurilor de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, pentru opriri neregulamentare pe trecerea de pietoni sau în stațiile de transport în comun.

– Se urmăreşte intens încălcarea prevederilor legale privind păstrarea curățeniei pe domeniul public.

#PolițiaLocală #PrimăriaMunicipiuluiTurda #SiguranțaCirculației #Acțiune #Ordine #Disciplină

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto: Toaleta publică din Piața Agroalimentară Centrală – înainte și după renovare și modernizare

Pentru confortul comercianților și clienților din Piața Agroalimentară Centrală, Primăria Turda a renovat toaleta publică, punând la dispoziția acestora un...

Închide