inTurda.ro

IKEA deschide în următoarele săptămâni un punct de colectare în Florești. Vezi ce locuri de muncă sunt încă vacante

IKEA deschide în următoarele săptămâni un punct de colectare în Florești. Vezi ce locuri de muncă sunt încă vacante

IKEA deschide în următoarele săptămâni un punct de colectare în Florești. Vezi ce locuri de muncă sunt încă vacante
februarie 21
09:49 2019

IKEA, cel mai mare retailer de mobilă și decorațiuni din lume va deschide în următoarele săptămâni un punct de colectare la Cluj-Napoca, în localitatea Florești, precum și un serviciu separat pentru planificarea bucătăriei.

„IKEA își dorește să creeze un mediu cu adevărat multi-channel în România, cu noi formate de vânzări care să facă oferta noastră mai accesibilă și convenabilă pentru cât mai mulți oameni.

După deschiderea primelor două puncte de colectare în Brașov și Timișoara în iunie 2018, continuăm expansiunea cu încă unul, de această dată în Cluj. Acesta ar trebui să-și deschidă porțile în următoarele câteva săptămâni. În plus, pe lângă Centrul de colectare a comenzilor plasate online, le vom oferi clienților noștri și un serviciu separat pentru planificarea bucătăriei, acolo unde aceștia vor putea primi asistență din partea experților noștri pentru a-și organiza unul dintre cele mai frecventate spații din casele noastre”,  au precizat reprezentanții IKEA pentru Transilvania Reporter.

Potrivit site-ului oficial IKEA, Centrele de Colectare oferă posibilitatea ridicării comenzilor la un moment convenabil, într-un spaţiu aproape de casă, la un preţ fix, de 19 lei pentru colete cu greutatea sub 30 kg, respectiv 49 lei pentru colete cargo, cu greutatea între 30 şi 1000 kg, indiferent de valoarea comenzii. Centrele de Colectare IKEA nu au showroom-uri, nu există produse expuse şi nu se pot cumpăra de acolo.

De asemenea nu oferă Restaurant IKEA sau IKEA Bistro, şi nici alte produse alimentare. Pentru a ridica produse IKEA din Centrul de Colectare trebuie plasată o comandă online, pe www.IKEA.ro sau direct în magazinul fizic din Bucureşti, unde se poate comanda livrare către unul din Centrele de Colectare.

Procesul de recrutare pentru Centrul de colectare IKEA din Cluj este în derulare și toate pozițiile disponibile – Team Leader Vanzari, Consultant Vânzări, Lucrător comercial – Specialist în Măsurători, Lucrător comercial Specialist Instalare și Asamblare mobilă, Team Leader – Echipa Instalare și Asamblare mobilier sunt afișate pe site-ul www.IKEA.ro. Pentru punctul de colectare va fi nevoie  de cinci angajați iar pentru centrul de planificare a bucătăriei IKEA va angaja șase persoane.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
La multi ani, Horațiu Gal!

       La mulți ani, Horațiu Gal! Astăzi este o zi specială în familia Potaissa Turda, fiind ziua de...

Închide