inTurda.ro

Mickey si prietenii sai vin la Turda! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii

 Breaking News

Mickey si prietenii sai vin la Turda! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii

Mickey si prietenii sai vin la Turda! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii
februarie 26
17:55 2019

Mickey Bucatarul – Spectacol muzical de mascote si personaje, la Turda! Evenimentul se va desfășura la Teatrul “Aureliu Manea“ Turda, în data de 03 martie 2019 cu începere de la ora 11:00.

Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party

Mickey si prietenii sai vin la Turda! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza – Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul Teatrului Aureliu Manea Turda, in intervalul L-J: 08:00-16:00 V: 08:00-14:00.

PRET BILETE:
Categoria I: 25 lei
Categoria II: 20 lei
Categoria III: 17 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT >>>http://www.goldenparty.ro/DepartmentFileHandler/0/0/spectacol-turda-1393.pdf<<<

Related Articles

Citește articolul precedent:
În centrul istoric, lângă biserica reformată cu turn, se află cel mai valoros edificiu de arhitectură medievală civilă din Turda care găzduiește astăzi Muzeul de Istorie

Invitație la Muzeul de Istorie Turda! În centrul istoric, lângă biserica reformată cu turn, se află cel mai valoros edificiu...

Închide