inTurda.ro

La Cluj se construiește cel mai înalt bloc de locuinte din România! FOTO

La Cluj se construiește cel mai înalt bloc de locuinte din România! FOTO

La Cluj se construiește cel mai înalt bloc de locuinte din România! FOTO
februarie 28
11:31 2019

La Cluj este în construcție cel mai înalt bloc de locuințe din România. Are și un lift panoramic. WEST CITY TOWER se află în apropiere de cel mai mare centru comercial VIVO! și Cora Shopping Center.

🍀Odată cu venirea primăverii, ne apropiem de finalul proiectului #WestCityTower. Mai multe detalii legate de apartamente și prețuri găsiți pe www.westcitytower.ro

Proiect ce a luat naștere în urma unei idei indraznețe, cu multe sute de ore de muncă lucrate în echipă, se înalță acum ca reper al Clujului. Multumim tuturor celor care au crezut în noi, celor care ne susțin dar si celor care ne critică. Toate sugestiile ne-au facut să fim mai buni, să devenim ceea ce suntem astazi – promotori ai noului – #25etaje#ardealconstruct #ClujNapoca

Priveliște de la etajul 13 - West CityTower

Priveliște de la etajul 13 – West Tower

DESPRE NOI


West City Tower este situat în orașul Cluj-Napoca, pe Calea Florești nr. 139. Cu o arhitectură unică, acesta este cel mai înalt bloc de locuințe din România. Cuprinde 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spatiu de joaca pentru copii, 182 apartamente cu panoramă deosebită cu 1, 2, 3 camere si 4 penthouse-uri cu 5 camere. Imobilul dispune de doua lifturi de interior ce coboara pana in parking-ul auto, la cele două subsoluri si trei demisoluri. 

La exterior, pentru o panoramă deosebită, cladirea dispune de un lift panoramic ce oferă o experiență de neegalat în Cluj-Napoca. 
Structura de rezistenţă a cladirii este proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde şi cu respectarea tuturor obligatiilor impuse de legislaţia şi normativele tehnice în vigoare, fiind o structură de beton armat, cu inchidere perimetrala din caramidă şi compartimentari uşoare. 
Partea de fundaţie a structurii de rezistenţă este realizată în sistem top-down, lucrare de mare complexitate si cu solutii tehnice inovative.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Restaurant Marele Alb organizează petrecere de Ziua Internatională a Femeii

MENIU pentru 9 si 10 martie GUSTARE RECE Rulou de branza fina cu struguri Snitel parizian Chiftelute Frigarui cu rosii...

Închide