inTurda.ro

Foto/VIDEO: La Câmpia Turzii a fost inaugurat primul showroom specializat în produse HoReCa

Foto/VIDEO: La Câmpia Turzii a fost inaugurat primul showroom specializat în produse HoReCa

Foto/VIDEO: La Câmpia Turzii a fost inaugurat primul showroom specializat în produse HoReCa
martie 02
10:50 2019

S.C. New Trade Vision S.R.L a inaugurat vineri, 1 martie 2019, la Câmpia Turzii, primul Showroom specializat în produse HoReCa, pentru restaurant, hoteluri si pensiuni, dar si cu o gama generoasa pentru uz casnic.

New Trade Vision este o firma distribuitoare de produse HoReCa, care promovează produsele Solinox.

“Planul de dezvolatare al societatii noastre va continua cu construirea unui depozit logistic in Parcul Industrial Campia Turzii“, a precizat Mugur Prahoveanu, admninistrator New Trade.

La eveniment a fost invitat și Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a precizat că New Trade este singura relatie comercială care s-a pastrat ca urmare a relatiilor de infratire intre municipiul Câmpia Turzii și orașe din alte țări.

Despre SOLINOX:

Sntem o companie româno-olandeză, distribuitori unici în România ai brandului SOLA, care are un trecut de 90 de ani pe piața externă. Scopul nostru este să introducem și în țara noastră calitatea și designul Sola, la prețuri avantajoase. Caracteristicile și avantajele produselor SOLA sunt garantate de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Beneficiind de cunoștințele și suportul SOLA, vă punem la dispoziție un portofoliu amplu, de peste 200 de produse și vă garantăm servicii profesionale.

Vezi mai multe informatii despre Solinox, accesand site-ul www.Solinox.ro.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Prima simulare a unui proces, facută de un grup de tineri la Turda

​​Prima simulare a unui proces, facută de un grup de tineri la Turda ​Educația Juridică  lipsește cu desăvârșire în rândul...

Închide