inTurda.ro

4 dansatori din Turda și Câmpia Turzii au devenit componenti ai Lotului National al României!

4 dansatori din Turda și Câmpia Turzii au devenit componenti ai Lotului National al României!

4 dansatori din Turda și Câmpia Turzii au devenit componenti ai Lotului National al României!
martie 06
14:22 2019

O finala si 2 semifinale la Campionatul National al Romaniei au fost obtinute de 2 perechi de dansatori de la Turda (3 sportivi sunt din Turda, unul din Campia Turzii). Cei 4 sportivi au devenit astfel componenti ai Lotului National al Romaniei (I si II), care se va reuni la vara la Centrul National de pregatire al sportivilor de performanta de la Reghin.

La Campionat au participat 251 de perechi din Romania, cele mai bune perechi din Romania la ora actuala, printre care Finalisti si Semifinalisti la Campionate Europene si Mondiale, Campioni si ViceCampioni Mondiali si Europeni.

Brigada de arbitri a fost in totalitate internationala, iar partea tehnica a concursului a fost realizata de catre oficiali romani, printer care si d-l Alin Miron , secretar international acreditat.

Pentru noi a fost o mare onoare sa fim acolo si rezultatele au fost peste asteptari.

La Brasov s-a desfasurat in perioada 2-3 martie, Campionatul National pe sectiuni al Romaniei, prima competitie din anul 2019 si cea mai importanta la nivel national.
Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie 2 perechi la 3 sectiuni, reusind calificarea in 2 semifinale si o finala.

GHERMAN CATALIN – ONET OANA – Finalisti la sectiunea standard 6-9
ani, unde au obtinut locul 7.
– Semifinalisti la sectiunea
latino 6-9 ani, locul 9.
SAROSI RARES – CRISAN MARIA – Semifinalisti la sectiunea standard
14-15 ani, locul 11.

Rezultatele sunt mult mai bune decat anul trecut, ambele perechi fiind dupa aceasta competitie in Lotul I si II  National al Romaniei. Aceasta deplasare a fost posibila datorita parintilor si antrenorilor care i-au sprijinit si pregatit, iar CLUBUL ROTARY CAMPIA
TURZII i-a sustinut financiar.

“Multumim tuturor pentru implicare si Felicitari sportivilor!“, transmite antrenoarea Diana Miron.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Proiectul „VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță”, un pas imens în combaterea violenței în familie

DECLARAȚIE POLITICĂ   Proiectul „VENUS - Împreună pentru o viață în siguranță”, un pas imens în combaterea violenței în familie...

Închide