inTurda.ro

Ca urmare a opiniilor exprimate în spațiul public de domnul consilier local Adrian Mischian, Biroul Politic Local al PNL Câmpia Turzii adoptă următoarea luare de poziție față de activitatea și declaratiile ”omului politic” Adrian Mischian

Ca urmare a opiniilor exprimate în spațiul public de domnul consilier local Adrian Mischian, Biroul Politic Local al PNL Câmpia Turzii adoptă următoarea luare de poziție față de activitatea și declaratiile ”omului politic” Adrian Mischian

Ca urmare a opiniilor exprimate în spațiul public de domnul consilier local  Adrian Mischian, Biroul Politic Local al  PNL Câmpia Turzii  adoptă următoarea luare de poziție față de activitatea și declaratiile ”omului politic” Adrian Mischian
martie 09
18:04 2019

 

Ca urmare a opiniilor exprimate în spațiul public de domnul consilier local  Adrian Mischian, Biroul Politic Local al  PNL Câmpia Turzii  adoptă următoarea luare de poziție față de activitatea și declarațiile ”omului politic” Adrian Mischian,

prin următorul:

COMUNICAT DE PRESĂ

1. Recunoaștem și respectăm dreptul oricărei persoane de a-și exprima punctul de vedere asupra oricărei situații și soluții care privesc bunul mers al comunității municipiului Câmpia Turzii. Încurajăm aceasta cu atât mai mult cu cât persoanele care exprimă puncte de vedere sunt consilieri locali. Trebuie totuși să recunoaștem că opiniile domnului Adrian Mischian par să nu se încadreze într-o schemă de dezbatere specifică democrației din moment ce la întânirea propusă de domnul Primar, Dorin Nicolae Lojigan, având ca temă bugetarea participativă, a ales să nu se prezinte. Nici el, nici alți reprezentanți ai ”partidelor” care au reprezentanți în consiliul local.  Desigur, în lipsa unui partener de dialog e cam greu să porți o discuție. Îi mulțumim ”alesului local” pentru lipsa de interes de care dă dovadă față de cetățenii municipiului Câmpia Turzii.
2. Noi, organizația locală a Partidului Național Liberal, înțelegem să depunem toate eforturile pentru a sprijini administrația locală în luarea deciziilor care privesc bunul mers al municipiului pentru că am fost aleși să facem acest lucru. Dovadă stă numărul mare de consilieri locali ai PNL care reprezintă interesele cetățenilor din Câmpia Turzii, dar mai ales implicarea lor în proiectele administrației locale.

Nu suntem siguri că același lucru se poate spune despre domnul consilier local Adrian Mischian despre a cărui apartenență politică avem o mulțime de incertitudini. Fost membru al PSD, al PDL, al PUNR (poate și al luminii întunecate), actualmente al PMP și candidat pentru apartenența la PNL, avem îndoieli mai mult decât rezonabile pentru a ne întreba dacă omul ăsta ori nu știe ce vrea, ori este un profitor versat? Pe această cale vă transmitem că nu este cazul să mai insistați să vă primim în PNL și să vă oferim tot felulde funcții. Avem totuși niște standarde.

Chiar am putea să ne întrebăm, domnule Mischian, pe când o candidatură la … România Mare? Sau mai rămâneți în PMP? Până când?

3. Dincolo de aspectul de băiat bun la toate, va veni oare o vreme în care și Adrian Mischian să confirme prin stabilitate și coerență sau doar avem de a face cu un personaj pus pe ”fapte” atunci când îi convine, dacă îi este lui favorabil? E o întrebare retorică, evident.
4. Vă reamintim domnule consilier că proiectul privind mobilitatea urbană a municipiului Câmpia Turzii (aproape 10 milioane de euro fonduri nerambursabile, semnat deja de Primarul municipiului Câmpia Turzii) nu doar că nu vi se datorează, dar v-ați exprimat clar opinia privind imposibilitatea realizării lui. Trebuie să recunoaștem că  opinia înseamnă lipsă de cunoștință certă și clară, iar lipsa de viziune vă caracterizează. Din păcate!
5. Nu în ultimul rând, vă aducem la cunoștință că orice ați gândi dumneavoastră a fost deja ideea altcuiva care în acest moment stabilește proceduri de implementare a unor proiecte de o anvergură pe care tu, domnule, nici măcar nu le-ai visat vreodată.

Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Seară de KARAOKE și jocuri distractive la Connect.Turda

Ești tânăr și ai chef de un timp fain în care să te distrezi și să uiți de stresul acumulat...

Închide