inTurda.ro

Foto/VIDEO: Spitalul Municipal Turda are Computer Tomograf de ultimă generatie!

Foto/VIDEO: Spitalul Municipal Turda are Computer Tomograf de ultimă generatie!

Foto/VIDEO: Spitalul Municipal Turda are Computer Tomograf de ultimă generatie!
martie 11
14:56 2019

Primăria Turda a alocat bani Spitalului Municipal Turda pentru un Computer Tomograf marca Siemens!

Venind în întâmpinarea nevoilor medicale ale cetățenilor municipiului Turda, executivul Primăriei a luat hotărârea de a aloca o sumă importantă de bani pentru achiziționarea unui Computer Tomograf nou, de ultimă generație, pentru pacienții Spitalului Municipal Turda. CT-ul Siemens a costat 250.000 de euro!

Computerul Tomograf de la Turda a fost pus in functiune recent, iar conform medicului radiolog, peste 135 de turdeni au beneficiat deja de aceste servicii!

Accesul pacientilor la acest aparat este GRATUIT în cazul în care aceștia sunt spitalizați. În următoarea perioadă, management-ul spitalului va negocia noul contract cu CAS, care va cuprinde si finantarea aferenta serviciilor pentru pacientii care vin cu bilet de trimitere.

“Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Turda pentru înțelegerea fenomenului medical și pentru eforturile pe care le depune pentru dezvoltarea sistemului medical turdean. Prin aceste investiții se completează lungul șir de acțiuni ale Primăriei în scopul ridicării calității actului medical, instituția noastră medicală devenind încet, încet, comparabilă cu multe spitale din centrele universitare. Impactul social al acestor investiții este foarte mare, pe de o parte prin accesul mult mai facil al pacienților la investigații și tratamente de ultimă generație, iar pe de altă parte, prin creșterea semnificativă a acurateții diagnostice și terapeutice din cadrul spitalului nostru.“ a transmis Ovidiu Stănilă, Director Spitalul Municipal Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Este cumva gunoiul tău?! Politia Locală Turda a identificat mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri menajere

Pe Drumul Mocanilor (str. Gheorghe Barițiu) au fost identificate mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri menajere.  Poliția...

Închide