inTurda.ro

Miercuri, 20 martie: Spectacolul „La Contessa Maritza” la Teatrul din Turda

Miercuri, 20 martie: Spectacolul „La Contessa Maritza” la Teatrul din Turda

Miercuri, 20 martie: Spectacolul „La Contessa Maritza” la Teatrul din Turda
martie 11
17:50 2019

Spectacolul „La Contessa Maritza” are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Scenariul este unul original, aparținând regizorului Ina Hudea. 

Pretextul întregii acțiuni îl reprezintă o petrecere la care Contessa Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca „Silvia” și „Contessa Maritza” de Emmrich Kalman, „Giuditta”, „Văduva veselă” și „Țara surâsului” de Franz Lehar,” Lăsaţi-mă să cânt” de Gherase Dendrino și „Liliacul” de Johann Strauss.

Personajele, decupate regizoral, sunt prototipuri comice de caracter, interacțiunea lor generând nenumărate schimbări de situație. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la această petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagoniștilor vor face deliciul publicului meloman.

Spectacolul va avea loc în data de 20 martie, ora 19,00 la Teatrul „Aureliu Manea”. Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda. 
Vă așteptăm!

Casa de Cultură Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Matei Cristian: Spitalul Muncipal Turda are acum un nou computer tomograf, această investiție se ridică la 250.000 de euro

🏢 Primăria Turda a alocat bani Spitalului Municipal Turda pentru un computer tomograf nou! ➡️Spitalul Muncipal Turda are acum un nou computer...

Închide