inTurda.ro

Cluj: Cine îi amendează pe cei care miros urât în autobuz?

Cluj: Cine îi amendează pe cei care miros urât în autobuz?

Cluj: Cine îi amendează pe cei care miros urât în autobuz?
martie 14
13:44 2019

După apariția știrii cum că la Cluj se schimbă regulile pe mijloacele de transport în comun, iar cei care miros urât sau înjură, vor fi drastic amendați, întrebarea legitimă a clujenilor este următoarea: Cine îi va amenda pe cei care nu respectă aceste reguli?

Primarul Emil Boc spune că cei care vor da amenzile sunt controlorii și polițiștii locali.

“Sunt chestiuni de conviețuire publică pe care trebuie să le avem în vedere. În orice oraș civilizat, evident că îți dorești să intri și să ieși dintr-un mijloc de transport în comun în care să îți facă plăcere să-ți petreci câteva minute. Controlorii vor da aceste amenzi, bineînțeles. Împreună cu Poliția Locală trebuie să ai argumentul legal pentru a putea aplica sancțiunile respective. Eu bănuiesc, nu mai știu exact, dacă prin controlori sau prin Poliția Locală sau control mixt, vom vedea. Proiectul e în dezbatere publică. Principiul trebuie să fie acela că «libertatea mea merge până acolo unde nu afectezi libertatea ta». Toată lumea are libertatea să circule cu transportul public, dar trebuie să folosești mijlocul de transport public astfel încât să nu îmi îngrădești libertatea mea de a putea sta decent într-un mijloc de transport public. Cred că este o chestiune care ține de respectul vieții în comun pentru că tot încurajăm și punem la dispoziție mijloace de ultimă generație în materie de transport în comun”, a comentat Boc, marți, la un post de radio, citat de monitorulcj.ro.

Aberație sau normalitate? Clujenii riscă amenzi drastice dacă miros urât, înjură și fac gesturi obscene în mijloacele de transport în comun!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
TURDA, hai la Stand Up Comedy iUmor cu Gabriel Gherghe (P)

TURDA, hai la Stand Up Comedy iUmor cu Gabriel Gherghe ⭐ Mihai Bendeac: “Cred ca ești unul dintre cei mai buni standuperi români!” 🔥Concurs!...

Închide