inTurda.ro

Doliu în presa din Cluj. A murit foto-reporterul Dan Porcuțan

Doliu în presa din Cluj. A murit foto-reporterul Dan Porcuțan

Doliu în presa din Cluj. A murit foto-reporterul Dan Porcuțan
martie 15
11:07 2019

Jurnalistul clujean Dan Porcutan a fost gasit decedat in propria locuinta in seara zilei de joi.

Sora acestuia a sunat la 112, dar medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic.

Dan Porcutan a suferit zilele trecute o interventie chirurgicala la o masea, iar joi a acuzat dureri de inima. Cauza probabila a decesului este un stop cardio respirator, informează ȘtirideCluj.ro

Dan Porcutan a lucrat ca foto-reporter în mai multe redactii clujene, ultima data la Monitorul de Cluj. El avea 30 de ani si era un ciclist amator pasionat.

Mereu e greu să îți iei rămas bun de la cineva drag, mai ales de la un om cu care ai lucrat ani de zile cot la cot, cu care ai împărțit momente inedite, râsete, lacrimi, uneori și frustrări. Un om cu care am dezbătut subiecte, cu care am fost pe teren, alături de care am încercat să transmitem cele mai corecte informații cititorilor.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste.“, scrie Monitorul de Cluj.

Foto-Reporterul Dan Porcuțan a profesat și in Turda, fiind prezent la câteva evenimente alături de fotograful Mircea Roșca.

Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!
Cei care doriti să contribuiti cu ajutor financiar pentru familia îndoliată vă rog să-mi scrieți un mesaj privat.“, a transmis Mircea Roșca.

Condoleanțe familiei îndurerate și colegilor!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
IKEA a lansat primul centru de planificare a bucătăriilor la Cluj

Serviciul IKEA de planificare a bucătăriilor este disponibil în Cluj IKEA a lansat primul centru de planificare a bucătăriilor  ...

Închide