inTurda.ro

Primul PANEMAR din Turda se va deschide MIERCURI, 20 martie! Vezi unde este locatia

Primul PANEMAR din Turda se va deschide MIERCURI, 20 martie! Vezi unde este locatia

Primul PANEMAR din Turda se va deschide MIERCURI, 20 martie! Vezi unde este locatia
martie 15
08:03 2019

Panemar își extinde reteaua de magazine si in afara Clujului, mai precis la Turda și Oradea. 

Cei de la Panemar au intrat în linie dreaptă cu amenajarea primului magazin de la Turda. Din informatiile pe care le detinem, primul magazin Panemar din Turda, situat în zona “Trei Mocani“, pe strada Lianelor nr.1 se va deschide MIERCURI, 20 martie 2019!

 PANEMAR va deschide un magazin și în centrul municipiului! Conform datelor ajunse la redactia inTurda, localul din centru va fi deschis în aproximativ 2 luni de zile, este localizat pe strada P-ta Romana, în locul fostului magazin “DA-NU“.

POVESTEA PANEMAR.

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

 

Vezi AICI mai multe detalii despre PANEMAR.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Beneficiarii ajutorului social au fost mobilizați pentru igienizarea zonei din preajma cimitirului Băi Sărate și din cartierul Oprișani

✅Beneficiarii ajutorului social au fost mobilizați pentru igienizarea zonei din preajma cimitirului Băi Sărate și din cartierul Oprișani. 🚮Din nou...

Închide