inTurda.ro

„Pune ceva pe tine sau ieși din avion”. Compania, nevoită să-și ceară scuze: cum era îmbrăcată tânăra

„Pune ceva pe tine sau ieși din avion”. Compania, nevoită să-și ceară scuze: cum era îmbrăcată tânăra

„Pune ceva pe tine sau ieși din avion”. Compania, nevoită să-și ceară scuze: cum era îmbrăcată tânăra
martie 15
09:42 2019

CNN Travel scrie povestea unei tinere de 21 de ani căreia i s-a spus„pune ceva pe tine sau ieși din avion”. Femeia călătorea din Marea Britanie spre Tenerife, la bordul unei aeronave a companiei Thomas Cook Airlines.

Emiliy O’Connor călătorea de la Birmingham spre Tenerife în data de 2 martie, atunci când echipajul aeronavei Thomas Cook Airlines i-a spus că felul în care este îmbrăcată „este motiv de ofensă”. Tânăra de 21 de ani purta pantaloni cu talie înaltă și un crop top.


„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris femeia pe Twitter.

Aceasta a spus că a purtat outfit-ul și în aeroport, dar numai când a ajuns în avion i s-a spus asta. O’Connor s-a ridicat în picioare și i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați de felul în care îmbrăcată, însă nu a primit niciun răspuns.  Managerul zborului nu a fost impresionat și, potrivit tinerei, i-a spus să pună o jachetă pe ea sau va fi dată jos din aeronavă. Apoi i-a luat bagajul.

Tânăra a împrumutat o geacă de la verișoara ei, care se afla pe un loc situat în fața avionului. Aceasta susține că a fost supravegheată până s-a îmbrăcat.

CNN a contactat-o pe tânără pentru a afla mai multe informații despre incident. Aceasta le-a dezvăluit reporterilor că reprezentanții Thomas Cook au luat legătura cu ea și și-au cerut scuze pentru incident.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook publicat de CNN.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cel mai iubit eveniment hipic din Transilvania revine cu ediția a patra – Salina Equines Horse Trophy

Cel mai iubit eveniment hipic din Transilvania revine cu ediția a patra. Probe spectaculoase, show-uri hipice emoționante, zonă de food...

Închide