inTurda.ro

Simona Baciu: “Ca urmare a deciziei Consiliului de Administratie, nu mai sunt Director General al societății Salina Turda“. Vezi aici situatia financiara a Salinei Turda

Simona Baciu: “Ca urmare a deciziei Consiliului de Administratie, nu mai sunt Director General al societății Salina Turda“. Vezi aici situatia financiara a Salinei Turda

Simona Baciu:  “Ca urmare a deciziei Consiliului de Administratie, nu mai sunt Director General al societății Salina Turda“. Vezi aici situatia financiara a Salinei Turda
martie 22
08:37 2019

Simona Maria Baciu nu mai este Director General al societății SALINA TURDA în urma deciziei Consiliului de Administratie al Societății Salina Turda din data de 21.03.2019.  Simona Baciu a ocupat postul de director general la Salina Turda pentru o periaoda de peste 4 ani, din data de 20.11.2014.

Cifrele înregistrate de Salina Turda în perioada în care Simona Baciu a fost la cârma societății au fost în continuă creștere. Dacă la finalul anului 2014 veniturile totale erau de 8.500.000 lei, în anul 2018, Salina Turda a înregistrat venituri totale de peste 22.000.000 Lei!

Întrucât mandatul de director general al societății Salina Turda S.A. s-a încheiat, compania ARC Consulting a demarat, la finalul anului 2018, procedurile în vederea recrutării noului director general pentru Salina Turda. Așteptăm cu interes un anunt din partea Consiliului de Administratia al Salinei, în ceea ce privește viitorul conducerii societății.

Iată mai jos mesajul publicat de Simona Baciu:

Dragi prieteni,
Ca urmare a Deciziei Consiliului de Administratie al Societății Salina Turda din data de 21.03.2019, incepand de astăzi, nu mai sunt Director General al societății.
Au fost mai mult de 4 ani grei, dar frumosi, cu mari bucurii, dar cu multa munca. Le multumesc celor care m-au sustinut si le sunt recunoscatoare. 
Salina Turda in cifre:“, a transmis Simona Baciu.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

  Pe 4 aprilie, BusinessMark te așteaptă la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca....

Închide