inTurda.ro

VIDEO: Accident mortal în această dimineată în judetul Cluj

VIDEO: Accident mortal în această dimineată în judetul Cluj

VIDEO: Accident mortal în această dimineată în judetul Cluj
aprilie 13
16:24 2019

Un accident extrem de grav a avut loc sâmbătă de dimineaţă la Bobâlna județul Cluj , unde două maşini s-au izbit violent şi au zburat efectiv de pe şosea.

„Conducatorul auto în vârstă de 26 ani care circula dinspre Dej spre Bobalna, datorită neadaptarii vitezei în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontala cu un alt autovehicul condus de către un bărbat de 52 ani. Acesta din urmă a decedat. Conducatorul auto vinovat nu se afla sub influența alcoolului”, au comunicat cei de la IPJ Cluj.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit de urgență o autospecială și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentul de Pompieri Dej, precum și două ambulanțe și polițiștii.
Un bărbat de 52 de ani, şoferul uneia dintre maşini, a fost găsit fără suflare între fiarele autoturismului, în vreme ce celălalt conducător auto, un tânăr de 26 de ani, e în comă.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Rezultate deosebite ale elevilor Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda la olimpiadele şi concursurile şcolare

Rezultate deosebite ale elevilor Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda la olimpiadele şi concursurile şcolare În această săptămână, într-un cadru festiv,...

Închide