inTurda.ro

La Câmpia Turzii a fost marcată Ziua Internatională a Pământului

La Câmpia Turzii a fost marcată Ziua Internatională a Pământului

La Câmpia Turzii a fost marcată Ziua Internatională a Pământului
aprilie 23
07:00 2019
In fiecare an pe 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Internationala a Planetei Pamant (sau Ziua Pamantului), instituita de ONU, in 2009, pentru a ne reaminti fiecaruia ca Pamantul si ecosistemele sale ne ofera conditiile pentru intretinerea vietii.
Ziua Pamantului ofera oportunitatea de a sensibiliza opinia publica din intreaga lume cu privire la provocarile care pot distruge bunastarea planetei si viata pe care o sustine Pamantul.

Astăzi, am marcat Ziua Internatională a Pământului, vizitându-ne și îngrijind zonele plantate și adoptate în anul 2017. Au fost alături, în ciuda vremii capricioase, serviciile din cadrul Primărie, elevi ai celor două licee din municipiul nostru, copii și vârstnici din comunitate, beneficiari ai celor doua centre, Carine și Clement, având cu toții un obiectiv comun: un mediu de trai prietenos și sănătos.“, a transmis Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Primăria Turda a organizat și anul acesta Campania umanitară intitulată „Banca de alimente”

Este al doilea an consecutiv în care am reușit să aducem bucurie și speranță pe chipurile copiilor și vârstnicilor, prin acest...

Închide