inTurda.ro

Incindent rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferul conducea dinspre Turda, înspre Cluj-Napoca

Incindent rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferul conducea dinspre Turda, înspre Cluj-Napoca

Incindent rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferul conducea dinspre Turda, înspre Cluj-Napoca
mai 13
10:54 2019

Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 09:40, pe DNVOCE km 14+050m.

Conform primelor informații, un bărbat care conducea un autoturism dinspre Turda, inspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă.

Acesta a pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran.

In urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autovehiculului și a pasagerului din dreapta față.

 Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme.

Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca. 40 de ani și a fost transportat la spital.

Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme, informează ISU Cluj.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dovadă de spirit civic și bună educație pentru două domnișoare din Câmpia Turzii!

Dovadă de spirit civic și bună educație pentru două domnișoare din Câmpia Turzii! Patricia și prietena ei, două tinere în...

Închide