inTurda.ro

Restaurant din Turda angajează bucătar. Se oferă salar de 5.000 Lei

Restaurant din Turda angajează bucătar. Se oferă salar de 5.000 Lei

Restaurant din Turda angajează bucătar. Se oferă salar de 5.000 Lei
mai 14
07:06 2019

Restaurant Biți angajează BUCĂTAR PROFESIONIST.  Salar 5.000 Lei (Negociabil). Pentru mai multe informații sunați la nr. de tel: 0743.879.331

Restaurant Biti ofera clientilor sai preparate gustoase la preturi avantajoase, pregatite intr-o bucatarie moderna. Dispunem de o sala de evenimente cu o capacitate de 400 de persoane si o sala pentru evenimente mai restranse cu o capacitate de 80 de persoane, sala care poate fi folosita si pentru trainiguri sau conferinte. Salile de evenimente sunt de o eleganta aparte.

In aceasta locatie se afla o adevarata oaza de relaxare: crama! Aceasta cuprinde 3 incaperi: una de 250 de persoane, una de 100 de persoane si una de 50 de persoane. Crama este decorata in stil rustic cu lemn si piatra. De asemenea, Restaurant Biti ofera si camere unice prin decor si ambianta.

Acest local serveste clientilor preparate care duc cu gandul la gusturile copilariei prin faptul ca se coace paine in cuptor, se fac palanete gustoase si alte preparate traditionale expuse in meniu.

Meniul este variat, cuprinde preparate pentru toate gusturile.

Restaurant Biti este un local care nu trebuie ratat, tocmai prin ceea ce el ofera.

Parcarea restaurantului si a pensiunii dispune de supraveghere video si exista paznic pe timpul noptii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean a început perioada de evaluare și selecție a proiectelor cu finanțare nerambursabilă

Consiliul Județean Cluj a început evaluarea și selecția cererilor de finanțare nerambursabilă din bugetul județului. Această etapă survine încheierii, la...

Închide