inTurda.ro

ATENȚIE, șoferi! Noi SENSURI UNICE în municipiul Câmpia Turzii

ATENȚIE, șoferi! Noi SENSURI UNICE în municipiul Câmpia Turzii

ATENȚIE, șoferi! Noi SENSURI UNICE în municipiul Câmpia Turzii
mai 15
07:07 2019

O nouă măsură dedicată fluidizării traficului din Câmpia Turzii

Fluxul și densitatea tot mai crescută de autoturisme determină administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii să ia măsuri suplimentare, dedicate fluidizării traficului, creerii de locuri de parcare și asigurarea, în general, a unui mediu sigur, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Așadar, ca urmare a unor decizii adoptate de Comisia de Sistematizare a Traficului Rutier, care funcționează la nivelul orașului, s-au creat mai multe sensuri unice, pe străzile din centrul municipiului, care vor intra în vigoare începând cu ziua de vineri, 17 mai 2019, ora 00:00. 
Astfel, primul sens unic instituit, care va intra în vigoare în această săptămână este pe strada Laminoriștilor, numărul 15, cu intrare dinspre magazinul Rombiz, spre Centrala Termică 9 (garajul pompierilor) și cu ieșire dinspre Centrala Termică 9, spre strada Laminoriștilor, printre blocurile F2 (str. Laminoriștilor, nr. 15) și C (str. Laminoriștilor, nr 17).

A doua zonă în care vor opera sensuri unice noi, vor fi în zona străzilor Speranței și MIhail Sadoveanu. Pe strada Speranței, va opera un sens unic pe strada Speranței, dinspre sediul UPC, spre strada Mihail Sadoveanu, până în dreptul stației de carburanți Lukoil.

Pe strada Mihail Sadoveanu va activa un sens unic, cu intrare dinspre strada George Coșbuc, spre strada Laminoriștilor, în dreptul stației de carburanți, Lukoil.

Îi îndemnăm pe participanții la trafic să fie vigilenți și să fie atenți la semnele de circulație instalate la intrările pe sensurile unice, pentru a evita eventualele incidente rutiere.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Judetean Cluj – Conducerea Aeroportului International din Cluj continua sa minta in cel mai josnic mod cu putinta

MINȚIȚI atunci când afirmați că membrii Consiliului de Administrație nu au dorit dialog cu reprezentanții sindicatului. Aceștia au propus ca, împreună...

Închide