inTurda.ro

Dorin Lojigan: Câmpia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată | FOTO

Dorin Lojigan: Câmpia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată | FOTO

Dorin Lojigan: Câmpia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată  | FOTO
mai 31
21:22 2019

Campia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată. Debitul record de precipitații căzute în timp foarte scurt a dus la suprasolicitarea sistemului de canalizare.

Multe zone din oraș, gospodării ale cetatenilor, precum și zona în care se organizează Târgul Produs de Cluj au fost inundate. S-a intervenit încă din timpul furtunii de către echipele de intervenție ale Companiei de apă, pompierii Primăriei Campia Turzii, Companiei de salubritate si Poliția Locală. Situația este sub control în acest moment, în majoritatea zonelor, intervențiile fiind făcute în funcție de priorități. Echipele de intervenție rămân în dispozitiv. Pentru aceasta le multumesc tuturor.

Având în vedere faptul că este posibil ca fenomenele extreme să continue, pentru sesizări ale unor astfel de evenimente viitoare, vă rog apelați dispeceratul Poliției Locale, telefon 0264/991.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,

Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primarul Matei Cristian, la Salina Equines: “Ne bucurăm că datorită acestui eveniment vom avea și secția de dermatologie modernizată“

În luna dedicată conștientizării pericolului cancerului de piele, la Salina Equines a avut loc un eveniment de strângere de fonduri...

Închide