inTurda.ro

Foto: Actorul american Nicolas Cage a vizitat Salina Turda

Foto: Actorul american Nicolas Cage a vizitat Salina Turda

Foto: Actorul american Nicolas Cage a vizitat Salina Turda
iunie 02
07:40 2019

Actorul american Nicolas Cage, aflat în România ca invitat special la Transilvania Internaţional Film Festival (TIFF), a făcut o oprire şi în “Cel mai frumos loc subteran din lume“ – Salina Turda.

Mai exact, sâmbătă, starul din Lord of War a ajuns la Conacul Secuiesc, din satul Colţeşti, comuna Rîmetea.    Potrivit unei postări pe Facebook, patronii conacului au declarat că actorul american a degustat din bucatele tradiţionale specifice locului. Acesta a mâncat gulaş, sărmăluţe cu smântână şi pâine de casă.    ”Azi avem un musafir deosebit. Actorul american Nicolas Cage, aflat în România ca invitat special la TIFF, a venit în vizită la Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria”  au scris reprezentanţii conacului pe Facebook.

Starul a avut o zi plină în România. A fost surprins de fani la hotel într-o discuţie cu criticul de film Irina Margareta Nistor, la o frizerie, într-un restaurant, dar şi în Salina de la Turda, scrie Observator.tv.

Sâmbătă, actorul a primit Piaţa Unirii premiul pentru întreaga carieră, iar duminică are programată o întalnire cu fanii. După masterclass, va părăsi România. Starul este la a treia vizită în ţara noastră, în 2010 a filmat aici pentru blockbuster-ul Ghost Rider – Spirit of Vengeance, iar în 2014 The Dying of the Light.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Fanfara “Promenada” este prezentă la Festivalul Internaţional de Fanfară și majorete de la Giulianova, Italia

Municipiul Câmpia Turzii are motive de mândrie, bucurându-se de recunoaștere internaţională! În perioada 29 mai – 2 iunie 2019, Fanfara...

Închide