inTurda.ro

Festivalul Internațional de Teatru Turda, 28 iunie – 7 iulie

Festivalul Internațional de Teatru Turda, 28 iunie – 7 iulie

Festivalul Internațional de Teatru Turda,  28 iunie – 7 iulie
iunie 04
11:07 2019

Festivalul Internațional de Teatru Turda

28 iunie – 7 iulie

 

Avem plăcerea de a anunța  cea de III-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Turda care va avea loc în perioada 28 iunie – 7 iulie.

În cele 10 zile de festival, Turda va deveni un centru cultural și artistic dedicat tuturor formelor de artă,  adunând la un loc artiști din țară și străinătate, totalizând peste 100 de evenimente , care vor fi prezentate în 15 locații din Turda și împrejurimi.

Tema aleasă pentru 2019 este #freedom_of_choice/libertatea de a alege, o temă ce își propune o deschidere largă spre actul artistic, care ne oferă posibilitatea  de a ne depăși limitele și constrângerile impuse de societate și de a găsi totodată noi forme de expresie artistică.

”Libertatea de a alege este o temă generoasă care dă posibilitatea atât artiștilor cât și spectatorilor să descopere și să se descopere.Pe scenă este permis orice ! Hai la teatru, hai la festival și ai să înțelegi ce înseamnă libertatea de a fi, libertatea de a te exprima, libertatea de a exista, libertatea de a crea ! ” a spus  Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Aureliu Manea Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Marș dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din Municipiul Câmpia Turzii

     Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Centrul de Zi „CARINE”, serviciu social specializat din cadrul Direcției de Asistență Socială,...

Închide