inTurda.ro

PNL Turda: Hai în TNL, organizația în care nu trebuie să fii “yesman” ca să promovezi

PNL Turda: Hai în TNL, organizația în care nu trebuie să fii “yesman” ca să promovezi

PNL Turda: Hai în TNL, organizația în care nu trebuie să fii “yesman” ca să promovezi
iunie 04
14:22 2019

Hai în TNL, organizația în care nu trebuie să fii “yesman” ca să promovezi 🙂

Adevărata forță a schimbării la alegerile europarlamentare ați fost voi, tinerii – din țară și din Diaspora – cei care ați decis că impostorii nu ne reprezintă. Votul de pe 26 ne-a arătat că vouă vă pasă de viitorul României, că nu sunteți indiferenți sau absenți și că aveți un cuvânt de spus! Tare și răspicat! Și nu ați fost puțini: aproape jumătate din tinerii cu vârsta între 18-34 de ani, peste 2,2 milioane dintre voi, ați fost la vot.

Interesul generației tinere pentru vot, pentru politică ne onorează și ne responsabilizează așa că vă invităm alături de noi în #RevoluțiaTinerilor: Tineretul Național Liberal își deschide porțile către tinerii pasionați de politică. Ești la două click-uri distanță de a deveni membru TNL prin link-ul pe care îl poți accesa aici: https://pnl.ro/inscrie-te-in-tnl/ . După ce te-ai înscris online, în cel mai scurt timp te va contacta un coleg din organizația locală a TNL în care vrei să activezi pentru a te informa asupra activităților pe care le putem desfășura împreună și pentru a ne întâlni și live.

Avem cel puțin un scop în comun: vrem să construim împreună #RomâniaAltfel! Dacă ai sub 35 de ani și te pasionează politica sau administrația publică sau pur și simplu vrei să știi mai multe despre politică și să te implici în comunitate, vino alături de noi: înscrie-te în TNL!

HAI ÎN PRIMUL RÂND!

PNL Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacolul pentru copii „Hansel și Gretel” se joacă la Câmpia Turzii

Spectacolul pentru copii „Hansel și Gretel” se joacă la Câmpia Turzii     În luna copiilor, administrația locală a Municipiului Câmpia...

Închide