inTurda.ro

Drumul Expres care va lega centura Cluj-Est de Autostrada A3(Turda) a fost scos la licitație

Drumul Expres care va lega centura Cluj-Est de Autostrada A3(Turda) a fost scos la licitație

Drumul Expres care va lega centura Cluj-Est de Autostrada A3(Turda) a fost scos la licitație
iunie 12
14:34 2019

        Drumul care va realiza conexiunea dintre Autostrada A3 (Turda) și varianta de ocolire Cluj-Est va asigura legătura între 2 căi principale de transport din județul Cluj aflate în administrarea CNAIR. Acesta va scurta semnificativ timpii de parcurs între municipiul Turda, respectiv Autostrazile A10 si A3 si zona metropolitana Cluj-Napoca, anunță reprezentanții companiei.

Comunicat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj:

În data de 12.06.2019 a fost publicat pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentru elaborarea Studiului de fezabilitate și întocmirea Proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor la Obiectivul Drum Expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (Turda) si Varianta de Ocolire Cluj Est (V.O.C.E). 

Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 11.07.2019.

Serviciile aferente acestei proceduri de achizitie sunt:

– Elaborarea Studiului de fezabilitate final (inclusiv a studiilor, analizelor si obtinerea avizelor,acordurilor necesare)

– Intocmirea documentatiei si obtinerea Autorizatiei de Construire,

– Asistenta acordata Beneficiarului pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica a lucrarilor ce urmeaza a fi executate in baza proiectului intocmit de catre Prestator .

– Asistenta acordata Beneficiarului in elaborarea si sustinerea aplicatiei de finantare pana la aprobarea acesteia, elaborarea Proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire.

Durata de prestare a serviciilor ce fac obiectul prezentului contract este de 640 zile calendaristice, structurată in 3 etape, astfel:

Etapa 1 -Elaborarea Studiului de Fezabilitate: 400 zile calendaristice, calculata de la data Ordinului de începere pentru etapa I, emis de către Achizitor.

Etapa 2:- Elaborarea Proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (Autorizatie de Construire): 60 zile calendaristice de la ordinul de începere pentru etapa II, emis de către Achizitor

Etapa 3: Asistenta Tehnica: 180 zile de la ordinul de începere pentru etapa 3, emis de către Achizitor.

Valoarea estimată a contractului este 2.537.459,93 lei fara TVA.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cristina Burciu se implică în salvarea industriei producătoare de izolatori ceramici din România

COMUNICAT DE PRESĂ   Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu, se implică în salvarea industriei producătoare de izolatori ceramici din România...

Închide