inTurda.ro

Guvernul a suplimentat bugetul pentru restituirea TAXEI AUTO!

Guvernul a suplimentat bugetul pentru restituirea TAXEI AUTO!

Guvernul a suplimentat bugetul pentru restituirea TAXEI AUTO!
iunie 13
13:28 2019

Guvernul a decis, miercuri,  12 iunie 2019, să suplimenteze cu 650 milioane de lei bugetul Ministerului Mediului pentru restituirea taxei auto, din Fondul de rezervă bugetară al Executivului prevăzut pe acest an, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Nelu Barbu.

„Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019. Este vorba despre o suplimentare cu 650 de milioane de lei pentru a se acorda banii plătiţi pentru timbrul de mediu, taxa auto, în funcţie de denumirea pe care a avut-o această taxă de-a lungul timpului. Ştiţi că termenul limită este de 30 iunie. Până acest moment au fost plătite deja sume totale în valoare de 3,1 miliarde de lei”, a afirmat Nelu Barbu.

De menționat este faptul că ANAF a restituit în perioada 3 – 5 iunie 2019, la nivel național, suma de 700 milioane de lei către 420.000 de contribuabili, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Patronii Dedeman cumpără una dintre cele mai vechi fabrici din România

Patronii Dedeman, Dragoş şi Adrian Pavăl, cumpără una dintre cele mai vechi fabrici din România, aflată în lichidare. Grupul Dedeman...

Închide