inTurda.ro

Au început lucrările și în cartierul Băi, unde vor fi asfaltate 20 de străzi

Au început lucrările și în cartierul Băi, unde vor fi asfaltate 20 de străzi

Au început lucrările și în cartierul Băi, unde vor fi asfaltate 20 de străzi
iunie 20
05:43 2019

Lucrările în infrastructură continuă la Turda! Străzile Aviatorilor, Rapsodiei și Lotus vor fi complet modernizate! 

Deasemenea, Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian, a precizat faptul că au început lucrările și în cartierul Băi.

În cartierul Băi vor fi modernizate și reabilitate (trama stradală, rețele de utilități, trotuare, spații verzi și rigole) următoarele 20 de străzi:

Aleea Alexandru Borza, Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Cireșului, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului

Am fost astăzi pe șantierele deschise în mai multe zone ale orașului unde lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii stradale și pietonale continuă în ritm susținut. În scurt timp, trei zone din Turda, străzile: Aviatorilor, Rapsodiei și Lotus, vor fi complet modernizate, vor fi montate borduri noi, va fi așternut asfalt, vor fi amenajate parcările, va fi refăcut accesul la garaje, aleile pietonale și va fi reorganizat spațiul verde.

De asemenea, sunt în desfășurare lucrări din cadrul proiectului european al CAA pe strazile: Teclu, Vișinului, Curcubeului și Nucului. Pe strada Săndulești, unde lucrările la infrastructura de utilități se apropie de finalizare, a început compactarea fundației drumului.“, a transmis Matei Cristian.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #DomeniulPublicTurda #CAA#Infrastructură #Asfaltare #Modernizare #Reabilitare

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Mașină cuprinsă de flacari pe centura Valcele – Apahida

In urma cu putin timp un autovehicul care circula pe centura Apahida-Valcele a fost cuprins de flacari. O autoutilitară a...

Închide