inTurda.ro

Film în aer liber: Kaufland Turda

Film în aer liber: Kaufland Turda

Film în aer liber: Kaufland Turda
iulie 12
11:35 2019

Vă așteptăm miercuri, 17 iulie, la o seară de film în aer liber, în parcarea magazinului Kaufland Turda (Calea Victoriei 39), de la ora 21:15. Vom proiecta una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: „Berzele”. Intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

Animația „Berzele” / „Storks” este o comedie și spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție.

Proiecție organizată cu sprijinul Kaufland Romania.
#ImplicareaFaceDiferenta

Cinemobilul – Caravana Cinematografică este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQAds.

****
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Au fost demarate lucrările de amenajare a lacului de lângă ștrand, LA BĂLTOACĂ! #TurdaDecide

Cetățenii Turzii au avut posibilitatea să-și voteze proiectul favorit, în prima ediție a proiectului #Turdadecide 2019. Au fost exprimate un număr...

Închide