inTurda.ro

Foto: Proiect inedit la Restaurant Talora

Foto: Proiect inedit la Restaurant Talora

Foto: Proiect inedit la Restaurant Talora
iulie 16
11:23 2019

Scările de la intrarea spre Restaurantul Talora din Municipiul Turda au prins culoare, cu motive tradiționale românești! Artistul Bogdan Deac a reușit să tranforme accesul spre Restaurantul Talora într-un loc în care, cu siguranță, toți trecătorii se vor opri să facă o poză. Acesta a vopsit scările cu simbolurile de pe costumele populare românești.


Am vazut adesea costumele populare si motivele lor. Diverse inflorituri, culori, simboluri, linii si imagini? Ce reprezinta toate aceste motive populare? Care este semnificatia lor si cat de profunda este? De ce se repeta si care este tiparul? Discutam mult in ultima perioada despre conservarea culturii romanesti si a folclorului autohton. Dar, mai intai de toate, ar trebui sa intelegem semnificatia acestor motive.   Click AICI – CE SEMNIFICATIE AU DESENELE DE PE COSTUMELE POPULARE ROMANESTI?

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
DISPOZIȚIE privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

DISPOZIȚIE Nr. 391 din 16.07.2019 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară Primarul Municipiului Câmpia Turzii;...

Închide