inTurda.ro

La Turda a ajuns și primul autobuz de dimensiune medie

 Breaking News

La Turda a ajuns și primul autobuz de dimensiune medie

La Turda a ajuns și primul autobuz de dimensiune medie
iulie 19
12:42 2019

Transportul public din municipiul Turda va fi complet modernizat, iar serviciul va fi oferit de compania proprie a municipiului, începând cu luna Decembrie 2019.

Contractul semnat de Primăria Turda cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. prevede un număr total de 20 de autobuze electrice, incluse în finanțarea europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă. Furnizorul se obligă ca, în baza contractelor subsecvente încheiate cu Primăria Municipiului Turda, să furnizeze autobuze electrice de capacitate medie și normală, dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, și stații de încărcare rapidă.

Până în acest moment au recepționate un număr de 6 autobuze, urmand ca celelate sa fie livrate la Turda până în data de 02 decembrie 2019!

“Numărătoarea continuă! Astăzi am primit și autobuzul cu numărul 6. Acesta este primul autobuz de dimensiune medie primit, în total flota urmând să fie compusă din 10 autobuze mari și 10 medii.“, a transmis Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.

#MobilitateUrbană #AutobuzeElectrice #TransportPublicModern

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Update: Bărbatul care a decedat în lacul Csiki avea 64 de ani și este din Turda

Vineri, 19 iulie 2019, in jurul orei 11.00, un cetatean a observat in lacul Csiki trupul unui barbat decedat. La...

Închide