inTurda.ro

Concurs la Salina Turda! Câștigă invitații duble la CERBUL DE AUR

Concurs la Salina Turda! Câștigă invitații duble la CERBUL DE AUR

Concurs la Salina Turda! Câștigă invitații duble la CERBUL DE AUR
iulie 23
10:09 2019

Câștigă invitatii la Cerbul de Aur 2019.

Îţi place muzica bună şi vrei să ajungi la cea de-a XIX-a ediţie a celui mai mare Festival Internaţional de Muzică din România? Între 17 iulie şi 21 august, mai mulţi “Cerbi” vor pleaca în caravană prin marile oraşe. Complexul statuar, frumos luminat, replică a celebrului trofeu oferit la festival, va fi amplasat în Iaşi (în perioada 17-21 iulie), Cluj (22-28 iulie), Timişoara (5-11 august), Târgu Mureş (28 iulie-4 august) şi Craiova (14-18 august).

Cerbul de Aur a ajuns și la Salina Turda! Faceți o poză cu Cerbul, urmați instrucțiunile și puteți câștiga invitații la festival!

Vizitezi SalinaTurda.

✔️ Fă o fotografie!
✔️ Încarcă imaginea pe contul de Fb sau pe Instagram cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur ” si #cerbuldeaur2019
✔️ Apoi adaugă link-ul postarii tale în sectiunea de comentarii la postarea dedicata concursului pe pagina de facebook Cerbuldeaur Goldenstag și… fa-ti bagajul pentru cel mai mare Festival International de Muzică!
Intră în concurs şi ai sansa sa castigi invitatii duble la spectacolele marelui eveniment al verii! Informatii despre concurs gasiti in regulament http://cerbuldeaur.ro/2019/priveste-cerbul.html

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Au început lucrările de modernizare a străzilor și în Cartierul Băi!

Au început lucrările de modernizare a străzilor și în Cartierul Băi! Încă o dovadă că toate promisiunile și contractele semnate...

Închide