inTurda.ro

Compania de Salubritate – sancționată pentru colectarea neconformă a deșeurilor

Compania de Salubritate – sancționată pentru colectarea neconformă a deșeurilor

Compania de Salubritate  – sancționată pentru colectarea neconformă a deșeurilor
iulie 25
11:31 2019

Având în vedere disconfortul generat de Compania de Salubritate, prin colectarea neconformă a deșeurilor și murrirea carosabilului cu dejecții, precum și sesizările depuse de cetățeni în acest sens, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin  Nicolae LOJIGAN, a luat o atitudine fermă față de această situație.

Astfel, edilul a sesizat Poliția Locală, solicitând dispunerea de măsuri legale în vederea rezolvării acestei situații.

Datorită  faptului că în nenumărate rânduri operatorul de salubritate din municipiul Câmpia Turzii a încălcat legislația de mediu, prin murdărirea domeniului public cu diverse scurgeri din mașina de transport deșeuri, precum și a disconfortului creat cetățenilor, Compania de Salubritate a fost sancționa contravențional cu amendă maximă, prevăzută de lege, respectiv 2500 lei. 

Totodată, li s-a pus în vedere să-și remedieze toate problemele care duc la apariția acestor fapte de natură a crea disconfort, în caz contrar urmând  a fi sancționați din nou.

„Sunt de părere că interesele cetățenilor și curătenia în oraș primează, cu atât mai mult cu cât obiectivul administrației locale este acela de a avea un oraș cât mai curat, în beneficiul cetățenilor noștri. Comunitatea trebuie să înțeleagă că administrația locală are TOLERANȚĂ ZERO în chestiunea salubrității și nu vom face rabat de la standardele noastre indiferent de circumstanțe”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații Cu Comunitatea 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Conferință de presă – Lansarea proiectului de modernizare a celor 20 de strazi din Cartierul Băi

Joi, 25 iulie 2019, la sediul Primăriei municipiului Turda a avut loc o conferință de presă prin care s-a anunțat...

Închide