inTurda.ro

Comunicat de Presă – Zilele Municipiului Turda 16 – 18 august 2019

Comunicat de Presă – Zilele Municipiului Turda 16 – 18 august 2019

Comunicat de Presă – Zilele Municipiului Turda 16 – 18 august 2019
iulie 25
12:21 2019

Primăria Municipiului Turda organizează în fiecare an cel mai important eveniment dedicat locuitorilor orașului și nu numai. În acest an, Zilele Municipiului Turda se vor desfășura în perioada 16 – 18 august. Pe parcursul celor trei zile pline de evenimente, care se vor desfășura în 15 locații din oraș, Turda va fi invadată de culoare, muzică, energie și bună dispoziție.

Printre artiștii care vor interpreta la ZMT în acest an se numără: Maximilian, trupa Feelings, Good Day, Anda Adam, Andreea Bănică, Loredana, Ștefan Bănică Junior și B.U.G Mafia.

Scena va fi amplasată și în acest an la Materna, în cartierul Oprișani.

Pe lângă activitățile deja cunoscute ale ZMT precum Gala Premiilor ZMT, zborul cu balon cu aer cald, numeroasele expoziții și concursuri, spectacolul de lasere, anul acesta vor avea loc evenimente în premieră, două dintre acestea fiind TOMBOLA ZMT și concursul Micii Bucătari, un show culinar dedicat exclusiv copiilor.

Programul complet al evenimentelor va fi publicat în perioada următoare pe site-ul www.zileleturzii.ro

Biroul de Presă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Salubritate – sancționată pentru colectarea neconformă a deșeurilor

Având în vedere disconfortul generat de Compania de Salubritate, prin colectarea neconformă a deșeurilor și murdărirea carosabilului cu dejecții, precum și sesizările depuse...

Închide