inTurda.ro

Conferință de presă – Lansarea proiectului de modernizare a celor 20 de strazi din Cartierul Băi

Conferință de presă – Lansarea proiectului de modernizare a celor 20 de strazi din Cartierul Băi

Conferință de presă – Lansarea proiectului de modernizare a celor 20 de strazi din Cartierul Băi
iulie 25
10:47 2019
Joi, 25 iulie 2019, la sediul Primăriei municipiului Turda a avut loc o conferință de presă prin care s-a anunțat lansarea proiectului de modernizare a celor 20 de strazi din Cartierul Băi.

“Încă o dovadă că toate promisiunile și contractele semnate devin realitate în teren, chiar dacă uneori e nevoie de multă răbdare pentru finalizarea etapelor birocratice!“, a transmis Primarul Matei Cristian.

• Au fost deschise șantiere pe strada Cireșului și pe Aleea Alexandru Borza, urmând celelalte 18 străzi incluse în finanțarea europeană (Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului). Lucrările sunt efectuate de către compania VIAROM

• În total avem 11 străzi în curs de modernizare în acest moment. Avem șantiere deschise pentru modernizare și asfaltare pe străzile: Săndulești, Lotus, Fântânele, Margaretelor, Cireșului și Aleea Alexandru Borza. Pe străzile Nucului, Chimiștilor, Vișinului, Nicolae Teclu și Gutuiului se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canal.

• Toate lucrările sunt corelate cu cele ale Companiei de Apă Arieș. Imediat ce se încheie o lucrare făcută de ei, strada este preluată pentru asfaltare.

• Urmează să dăm startul lucrărilor pe strada 22 Decembrie 1989, stradă inclusă în finanțarea europeană din cadrul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă – coridor industrial.

• Se vor intensifica lucrările și în cartierele micro 1, 2 și 3 (Oprișani), urmând treptat să modernizăm în totalitate aceste cartiere.

#AsfaltareStrăzi #Modernizare #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Doua perechi legitimate la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat la Loturile Nationale de Standard si Latino

 Doua perechi legitimate la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat in luna iulie, la Reghin, la Loturile Nationale...

Închide