inTurda.ro

ZMT 2019 – Vezi aici programul COMPLET!

ZMT 2019 – Vezi aici programul COMPLET!

ZMT 2019 – Vezi aici programul COMPLET!
august 07
12:34 2019

Primaria Municipiului Turda organizeaza anual cel mai important eveniment dedicat locuitorilor orasului, dar nu numai. Prin Zilele Municipiului Turda ne dorim sa aducem comunitatea aproape de valorile Turzii, sa prezentam oaspetilor comorile si istoria acestui municipiu, o perla a Transilvaniei, cu un potential de dezvoltare fantastic.

  Zilele Municipiului Turda se desfasoara pe durata a trei zile pline de evenimente, in peste 15 locatii reprezentative ale orașului. Ne preocupam ca acest eveniment sa creasca in fiecare an, sa aducem de fiecare dată artisti consacrati, iubiti de publicul din România. Anul acesta, ZMT vine cu un program spectaculos, cel mai amplu de pana acum.

Imaginati-va Turda, invadata de culoare, muzica, energie si buna dispozitie, cu sute de turisti si zeci de mii de locuitori pe străzile orasului, intr-o atmosfera plina de entuziasm!

VINERI:

SAMBATA:

DUMINICA:

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
18 ani de activitate pentru Fanfara „Promenada”

18 ani de activitate pentru Fanfara „Promenada” Povestea Fanfarei „Promenada”, care de aproape două decenii poartă culorile orașului Câmpia Turzii...

Închide