inTurda.ro

Patronii Dedeman au bifat o nouă investiție!

Patronii Dedeman au bifat o nouă investiție!

Patronii Dedeman au bifat o nouă investiție!
august 10
13:02 2019

      Fraţii Pavăl ajung la cea de-a şasea investiţie pe piaţa de capital din România, bifând un total de peste 777 mil. lei, potrivit Ziarul Financiar. Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi cu o investiţie de 1 milion de lei.

Cel mai probabil investiţia a fost realizată în primul semestru din 2019, în contextul în care în raportul Antibiotice Iaşi (ATB) pe 2018 nu se menţionează că Dedeman este acţionar.

Dedeman – cel mai mare retailer de bricolaj şi cea mai puternică afacere antreprenorială din România – intră astfel în acţionariatul ATB, principalul producător de medicamente generice din România, cu o participaţie de 0,333%, potrivit raportului semestrial al ATB publicat, joi, la bursă.

În luna mai 2019, acţionarii Dedeman au bătut palma cu fondul NEPI-Rockcastle şi cu Ovidiu Şandor pentru achiziţia birourilor The Office din Cluj-Napoca, în cea mai mare tranzacţie din afara Bucureştiului. Într-un raport al fondului de investiţii NEPI-Rockcastle pe 2018, proiectul fusese evaluat la peste 130 milioane de euro.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Festival fotbalistic, cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii

Festival fotbalistic, cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii Tradiția fotbalistică a municipiului Câmpia Turzii a început în anul 1921 și...

Închide