inTurda.ro

Tinerii se mobilizeaza pentru a face lumea un loc puțin mai bun – Adunarea Generala a Davincerilor

Tinerii se mobilizeaza pentru a face lumea un loc puțin mai bun – Adunarea Generala a Davincerilor

Tinerii se mobilizeaza pentru a face lumea un loc puțin mai bun – Adunarea Generala a Davincerilor
august 19
08:07 2019

Comunicat de presa:

Adunarea Generala a Davincerilor din cadrul Asociației The Da Vinci System.

In acest an, in cadrul Asociatiei The Da Vinci System au fost realizate numeroase proiecte interesante. La fiecare sfarșit de an, sunt premiați  cei care s-au implicat cel mai mult in aceste proiecte, avand ca scop dezvoltarea comunitatii locale. Alt lucru important  care este făcut este acela de a alege noul birou care se va ocupa cu acest lucru, dorind sa le creeze contextul oamenilor pentru a ajunge la dezlanțuirea potențialului uman.

In acest sens, in cadrul evenimentului Adunarea Generala a Davincerilor au fost alesi oamenii care vor coordona activitatile din Turda. Aceștia sunt:Butaș Rafael- Manager de Relații cu Publicul, Grigorescu Rareș- Manager de Resurse Financiare, David Șaulean- Manager de Resurse Digitale, Alex Lup- Manager de Resurse Umane.

Toata activitatea lor, va fi administrata de Timea Piper-Secretarul General al Turzii. Lor li s-au alaturat alte 3 persoane care sunt dipsuse sa muncească pentru comunitatea locală:Cătălina Ciortea- Junior Manager de Relatii cu Publicul, Iulia Cîmpean- Junior Manager de Resurse Financiare, Alexia Fodor- Junior Manager de Resurse Digitale.

In cadrul Adunării Generale a Davincerilor,au fost premiate persoanele care s-au remarcat cel mai mult in acest an .Acestea sunt:Grigorescu Rareș,primind titlul de cea mai activă persoană ,care in jumătate de an de activitate a reușit să arate că este determinat sa iși atinga potențialul maxim,neratând nicio oportunitate de a face asta,Patricia Ciocan care a investit nu mai puțin de 141 de ore pentru a dezvolta comunitatea locală.In final,Timea Piper a primit un titlu special,,titlu care arată ca ea a fost persoana care a reușit cel mai bine sa mobilizeze persoanele din jurul ei și să fie un exemplu prin tot ceea ce a făcut.

                 Butaș Rafael-Manager de Relații        cu Publicul

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ZMT ziua 2 – Imagini ÎN DIRECT: BUG MAFIA, Anda Adam, Hori, Dj Ionut

Primaria Municipiului Turda organizeaza anual cel mai important eveniment dedicat locuitorilor orasului, dar nu numai. Prin Zilele Municipiului Turda ne...

Închide