inTurda.ro

PANEMAR a deschis cel de-al doilea local în TURDA

PANEMAR a deschis cel de-al doilea local în TURDA

PANEMAR a deschis cel de-al doilea local în TURDA
august 21
12:01 2019

Panemar și-a extins reteaua de magazine si in afara Clujului, mai precis la Turda. Primul magazin Panemar din Turda a fost deschis în luna martie 2019 pe Strada Lianelor, iar în aceste zile s-a deschis și noul local situat pe strada Piața Romana, în locul fostului magazin “DA-NU“.

POVESTEA PANEMAR.

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

 

Panemar-video-HD from Panemar on Vimeo.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii convocat în ședință extraordinară

DISPOZIȚIE Nr. 458 din 21.08.2019 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară   Primarul Municipiului Câmpia...

Închide