inTurda.ro

Fuego, la ceas aniversar: De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari

Fuego, la ceas aniversar: De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari

Fuego, la ceas aniversar: De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari
august 23
07:38 2019

Fuego, la ceas aniversar. Ce spune îndrăgitul artist despre această zi specială din viața lui „Nu-mi simt vârsta deloc și sunt un amestec de sentimente, de bucurii și tristeți, de voință și de forță”

Născut acum 43 de ani, pe 23 august 1976, cu multe vise în buzunar, la Turda, Paul Ciprian Surugiu pe numele său din cartea de identitate, Fuego a trecut toate vămile succesului, a luptat cu prejudecățile, a strâns din dinți, s-a „încăpățânat” să reziste multor… hai să le zicem „zâmbete” răutăcioase (poate, de fapt, invidioase?) și a răzbit. „Averea” sa au fost talentul nativ și autoperfecționarea continuă, dorința de a fi azi mai bun decât ieri și mâine mai bun decât azi.

AZI E ZIUA MEA! Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. 
Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu îl vreau.
Ce-mi doresc? E greu de răspuns la asta. Poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru și un strop de liniște. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri și să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu. Pot duce mult mai mult decât ați văzut și cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face!
Vă mulțumesc pentru urări! De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari. De ziua mea, mă bucur că am avut un vis, că l-am urmat, că l-am crescut, că nu m-a doborât, că am rezistat și voi rezista, că pot cânta și că pot fi aproape de publicul meu! De ziua mea, sunt fericit! La ora 17.00 lansez piesa nouă, aici și pe Youtube, iar de la 17.45 ne vedem la TVR 2!“, a transmis FUEGO.

Paul Surugiu – Fuego, a devenit, în semn de recunoaștere și apreciere pentru activitatea artistică și pentru contribuția adusă la sporirea prestigiului orașului, cetățean de onoare al municipiului Turda. În data de 25 Aprilie 2019, PAUL CIPRIAN SURUGIU (Fuego) a primit Titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Turda în urma votului din cadrul ședinței oridinare a Consiliului Local al Municipiului Turda.

“Turdeanul nostru, artistul Paul Surugiu – Fuego, a devenit astăzi, în semn de recunoaștere și apreciere pentru activitatea artistică și pentru contribuția adusă la sporirea prestigiului orașului, cetățean de onoare al municipiului Turda! Felicitări!!“, a transmis Primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean Cluj va realiza accesul la Spitalul Regional de Urgență Cluj

Consiliul Județean Cluj a acceptat și a comunicat oficial Ministerului Sănătății că va realiza, pe cheltuială proprie, accesul către Spitalul...

Închide