inTurda.ro

VIDEO: Surpriză la un hipermarket! Un șarpe de peste un metru se plimbă peste lăzile de roșii

VIDEO: Surpriză la un hipermarket! Un șarpe de peste un metru se plimbă peste lăzile de roșii

VIDEO: Surpriză la un hipermarket! Un șarpe de peste un metru se plimbă peste lăzile de roșii
august 28
08:49 2019

Surpriză de proporții pentru clienții unui hipermarket din Sf. Gheorghe. În timp ce alegeau legume de la raionul specializat, aceștia au observat un șarpe de peste un metru care se plimbă grațios peste lăzile de roșii. Angajaţii companiei au fost anunţaţi de urgenţă iar aceştia au retras marfa şi au igienizat zona, informează TVR.

Reprezentanții magazinului au precizat că imediat după incindent au retras marfa și au igienizat zona. Din primele verificări, rezultă că  şarpele ieşise dintr-o cutie cu smochine proaspete sosite din Turcia.

Redăm mai jos răspunsul oficial al companiei

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.

Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.

În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”

Foto: We Radio.

Click AICI pentru VIDEO:

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
TURDA. Stand-up Comedy cu Nae Nicolae si Cristian Manolescu

TURDA- Stand up Comedy cu Nae Nicolae si Cristian Manolescu! Când: Joi, 29 august 2019. Locația: - Parcul Solaris Rezervari:...

Închide